ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ .12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ» - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ .12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ»

12ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ «ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ» (Σίφνος, 6-8/9/2018)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Ο Σύλλογος Επαγγελματιών & Εμπόρων της Σίφνου συμμετέχει δυναμικά και αυτή τη χρονιά στο 12ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας «Νικόλαος Τσελεμεντές» στηρίζοντας την προσπάθεια προβολής της Σίφνου και των Κυκλάδων μέσα από τη γαστρονομία.
Για το λόγο αυτό προσκαλεί τα μέλη του:
α) να διαθέσουν παραδοσιακά προϊόντα και μεζέδες που θα προσφερθούν ως κέρασμα στους επισκέπτες μας κατά τις τρεις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ,
β) να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα προσφοράς γεύματος με έκπτωση ειδικά για τα μέλη των φιλοξενούμενων αντιπροσωπειών του Φεστιβάλ.
Οι επιχειρήσεις που θα προσφέρουν έκπτωση θα καταχωρηθούν σε ενημερωτικό έντυπο που θα διανεμηθεί σε όλα τα μέλη των αντιπροσωπειών.
Παράλληλα, όλες οι επιχειρήσεις που θα ανταποκριθούν με τη διάθεση προϊόντων και την παροχή έκπτωσης θα προβληθούν και στον κεντρικό χώρο διεξαγωγής των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ με ευθύνη του Συλλόγου μας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου.
Παρακαλούμε να καταθέσετε το ενδιαφέρον σας ως την Τρίτη 28/9 στον Πρόεδρο του Συλλόγου Θοδωρή Πόλενάκη (τηλ.: 6972540695) ή στο μέλος του Δ.Σ. Μανώλη Χρυσόγελο (τηλ. επικοινωνίας: 6979148270).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου