ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

ΑΚΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΠΕΝΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

Με εντολή Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου ακυρώνονται όλες οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί στο νησί μας από σήμερα Τρίτη 24 Ιουλίου έως και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018.


Η απόφαση του Δημάρχου ήρθε μετά την ανείπωτη τραγωδία που ζει η χώρα μας τις τελευταίες ώρες με τις καταστροφικές πυρκαγιές που είχαν σαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 50 συνάνθρωποί μας αλλά και πολλοί ακόμα να αγνοούνται.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Πάρος, 24 Ιουλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ και η ΚΔΕΠΑΠ συμμετέχοντας στο πένθος για τα δεκάδες θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν τη χώρα μας και ως πράξη συμπαράστασης προς τις οικογένειές τους ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις για το επόμενο τριήμερο 24/07, 25/07 & 26/07/2018, ήτοι τον εορτασμό της Αγίας Άννας στην Παροικιά και τα Μάρμαρα καθώς και τη συναυλία «Μεγάλα Τραγούδια» στη Νάουσα.
Επιπλέον, εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους πενθούντες, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες και καλή δύναμη σε όλους όσους συνεχίζουν να μάχονται για τη κατάσβεση των πυρκαγιών.
πηγή  parosin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου