ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018

ΟΙ ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ

Δείτε τι εγραψε ο Δήμαρχος Σύρου Γιώργος Μαραγκός στο facebook που κέρδισε μια ακόμη νέα σύνδεση Σύρου - Κρήτης, με το ταχύπλοο#CalderaVista (πρώην MasterJet), από την Παρασκευή 6 Ιουλίου, δύο (2) φορές της εβδομάδα.

Καλωσορίζουμε τη νέα σύνδεση Σύρου - Κρήτης, με το ταχύπλοο#CalderaVista (πρώην MasterJet), από την Παρασκευή 6 Ιουλίου, δύο (2) φορές της εβδομάδα.
Σε συνδυασμό με το συμβατικό πλοίο #AquaBlue, που συνδέει επίσης το νησί μας με Θεσσαλονίκη και Κρήτη, η Σύρος αποκτά σύνδεση με την Κρήτη, τέσσερις (4) φορές την εβδομάδα.
Οι έντονες πιέσεις και τα επιχειρήματά μας, προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας, απέδωσαν καρπούς και πλέον η διασύνδεση της#Σύρου με #Κρήτη, #Θεσσαλονίκη, #Σαντορίνη, #Παροναξία και #Μύκονο, αποκτά "σάρκα και οστά".
Ελπίζουμε ο κόσμος και οι επιχειρηματίες να στηρίξουν τις προαναφερόμενες συνδέσεις ώστε αφενός να καθιερωθούν και να ενισχυθούν και αφετέρου να επεκταθούν και σε περιόδους εκτός της καλοκαιρινής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου