ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΛΟΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΟΠΕΣ ΕΝ ΠΛΩ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΛΟΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΛΟΠΕΣ ΕΝ ΠΛΩ

Την παρακάτω είδηδη την διαβάσαμε στο newsit.gr χωρίς να λέει για ποιό πλοίο πρόκειται.Η αλήθεια είναι οτι αυτή την εποχή λογω της αυξημένης κίνησης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά μας αντικείμενα.

Η νύχτα δεν κύλησε όπως περίμεναν οι περισσότεροι. Το πλοίο που ξεκίνησε από τον Πειραιά για τα Χανιά ήταν γεμάτο ασφυκτικά...
Στη σύλληψη ενός 30 χρόνου αλλοδαπού για κλοπές που είχε διαπράξει σε βάρος επιβατών του πλοίου που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Σούδα προχώρησαν σήμερα οι Λιμενικές Αρχές των Χανίων. Τον 30 χρόνο παρέδωσαν στις αρχές τα μέλη του πληρώματος του πλοίου και η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της διάπραξης διακεκριμένων κλοπών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος μαζί με ένα ακόμα άτομο που αναζητείται, είχε αφαιρέσει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, εννέα συσκευές κινητών τηλεφώνων, πέντε ζεύγη γυαλιών, ένα φορητό φορτιστή, δύο ηλεκτρονικά τσιγάρα, μια τραπεζική κάρτα, ένα ηχείο, ένα ηχείο-ράδιο, μια δερμάτινη θήκη καπνού, μια δερμάτινη θήκη καρτών, ένα πορτοφόλι, ένα αντάπτορα ένα ρολόι χειρός και ένα tablet.
Στην κατοχή του σύμφωνα με την ανακοίνωση των Λιμενικών Αρχών βρέθηκε και μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα σκόνη λευκού χρώματος, μικτού βάρους ενός γραμμαρίου άγνωστης προέλευσης, πιθανόν ναρκωτικής ουσίας, ενώ ο συλληφθείς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου