ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ

Μια ημέρα νωρίτερα από οτι ήταν προγραμματισμένο θα ξεκινήσει τα δρομολόγια του στις δυτικές κυκλάδες το ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ.

Η απουσία του έγινε αμέσως αισθητή μιας και το AΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ αναγκάστηκε να κάνει έκτακτα δρομολόγια για να καλυψει το κενό του,ιδιαιτερα στο γκαράζ.
Το πλοίο κατάφερε πέρυσι το καλοκαίρι να εξυπηρετήσει αυτοκίνητα και ιδιαίτερα φορτηγά χωρίς προβλήματα,αν σκεφτεί κανείς ότι όλα τα υπόλοιπα χρόνια τα πλοία άφηναν εξω σχεδόν καθημερινά φορτηγά με ευπαθή προιόντα.

Το πλοίο επίσης κατάφερε να μείνει στην γραμμή ολο τον χειμώνα διαψεύδοντας όσους έλεγαν οτι τον Σεπτέμβριο θα φύγει,ότι δεν θα μπορεί να δέσει κλπ.
Το αντίθετο μάλιστα έγινε,με τον Μιχάλη Λυγνό(καπετάνιος της χρονιάς κατά την γνώμη μας) στο τιμόνι του κατάφερε να δέσει στα δύσκολα λιμάνια της γραμμής ακόμα και οταν όλοι νόμιζαν ότι θα φύγει,κάνοντας μέχρι και πέντε προσπάθειες.

Παρακάτω βάζουμε τα δρομολόγια και όπως βλέπουμε Σάββατο και Κυριακή το πλοίο θα απευθείας Σίφνο Πειραιά.Aκολουθεί βίντεο που το βλέπουμε να εξαφανίζει τα φορτηγά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου