ΠΡΩΤΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2018

ΠΡΩΤΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Πρώτες στις προτιμήσεις των Αθηναίων οι Κυκλάδες για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος


Πελοπόννησος και Κυκλάδες είναι οι πρώτοι προορισμοί των Αθηναίων για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αθήνα 984. Η κίνηση του τριημέρου σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παραμένει στα ίδια επίπεδα από πλευράς των κατοίκων της ελληνικής πρωτεύουσας.


Για όσους επιλέγουν να κινηθούν οδικώς, την τιμητική της έχει η Πελοπόννησος και ειδικά η Καλαμάτα, το Ναύπλιο, το Άργος και η Σπάρτη.

Τα νησιά των Κυκλάδων έρχονται πρώτα σε προτίμηση για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος για όσους επέλεξαν ταξίδι με πλοία.

Σύμφωνα με τις κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, που έχουν γίνει για το ερχόμενο τριήμερο η Πάρος αποτελεί την πρώτη επιλογή των επισκεπτών, ενώ ακολουθούν η Μύκονος, η Μήλος, η Τήνος, η Σαντορίνη και η Σύρος.

Ελαφρώς αυξημένη παρουσιάζεται η κίνηση και προς τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου, αλλά και προς την Κρήτη, όπου η οικονομική επιβάρυνση των ταξιδιωτών θα είναι αρκετά μεγαλύτερη.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ταξιδιωτικών γραφείων, τη στιγμή που η πληρότητα των πλοίων προς τανησιά των Κυκλάδων θα κυμανθεί μεταξύ 80 και 90%, η αντίστοιχη προς τα νησιά του Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, υπολογίζεται πως θα είναι περίπου στο 70%.

Πηγή  https://cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου