ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΙΦΝΙΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΜΟΥΡΚΑ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΡΙΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΙΦΝΙΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΑΜΟΥΡΚΑΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους τελειόφοιτους του Λυκείου και του ΕΠΑΛ Σίφνου, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του κοινωφελούς Ιδρύματος Σαμούρκα, αναλογιζόμενο την σπουδαιότητα της μόρφωσης των νέων παιδιών, ιδιαίτερα σε μία τόσο δύσκολη και κρίσιμη εποχή για τη χώρα μας, αποφάσισε, από φέτος και στο εξής να προκηρύσσει Υποτροφίες για τριτοβάθμιες σπουδές.

Για φέτος, λοιπόν, το Ίδρυμα Σαμούρκα προκηρύσσει τρείς (3) υποτροφίες για Πανεπιστημιακές Σπουδές και τρία (3) χρηματικά βραβεία, για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018 - 2019, για πρωτοετείς φοιτητές που θα αποφοιτήσουν από Λύκεια ή Λυκειακές τάξεις μικρών και απομακρυσμένων νησιών της Ελλάδας (με πληθυσμό έως 3.500 κατοίκους και με απόσταση τουλάχιστον 60 ναυτικά μίλια από το λιμάνι του Πειραιά), μεταξύ των οποίων είναι και το νησί μας.

Με αυτόν τον τρόπο το Ίδρυμα δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στους μαθητές μας για την βέλτιστη δυνατή απόδοσή τους στις φετινές Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Για την λεπτομερέστερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτουμε:

- Το κείμενο της Προκήρυξης Υποτροφιών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018 – 2019, το οποίο αναλύει τους όρους και τις προϋποθέσεις.

- Το κείμενο της Αίτησης - Υπεύθυνης Δήλωσης που θα πρέπει να αποστείλουν οι υποψήφιοι που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Η ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων είναι η 28η Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 17:00.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Γραφεία του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΑΜΟΥΡΚΑ, τηλ. 210 7488703.
Σίφνος, 21.05.2018
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου