Μετα την Σίφνο Σέριφο Κιμωλο και Μήλο που αντέδρασαν για τα νέα δρομολόγια του ΑΡΤΕΜΙΣ μεσω του Έπαρχου κυριου Βενακη αλλα και των Δημαρχων τους ηρθε και η σειρά της Κυθνου να διαμαρτυρηθεί οπως διαβάζουμε στο
http://www.sportcyclades.gr/podosfero/a-katigoria/item/29326-paremvasi-dimou-kythnou-gia-ta-dromologia-tou-artemis.html

Η στήριξη του Δήμου Κύθνου προς το μοναδικό ποδοσφαιρικό σωματείο του νησιού, τον ΑΠΣ Κύθνου είναι δεδομένη και έμπρακτη, με την δημοτική αρχή πλέον να παίρνει πρωτοβουλία αναφορικά και με την αλλαγή των δρομολογίων του Άρτεμις που βάζει σε «μπελάδες» την ομάδα του νησιού.
Συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος, κ. Γιώργος Ηλιού, που έχει διπλή ιδιότητα και ως ποδοσφαιριστής της ομάδας, σε συνεννόηση πάντα με τον πρόεδρο κ. Γιώργο Λαρεντζάκη απέστειλε αίτημα προς την εταιρία HELLENIC SEAWAYS μέσα από το οποίο, ο Δήμος Κύθνου ζητά την διατήρηση των δρομολογίων ως έχουν μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.
Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρία που εξυπηρετεί τις δυτικές Κυκλάδες και αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο παράγοντα της ομαλής διεξαγωγής του πρωταθλήματος, πρόσφατα ανακοίνωσε αλλαγές στα δρομολόγια της από την 31 Μαρτίου, με τον μεγάλο χαμένο αυτών των αλλαγών να είναι ο ΑΠΣ Κύθνου.
Αν ισχύσουν αυτές οι αλλαγές η νεοφώτιστη ομάδα στο πρωτάθλημα των Κυκλάδων θα μπει σε μεγάλες περιπέτειες, καθώς οι 4 αγώνες που έχουν απομείνει θα μετατραπούν σε Γολγοθάς.
Αναλυτικά η επιστολή του Δήμου Κύθνου που υπογράφει ο κ. Ηλιού:
ΘΕΜΑ: «Άρση τροποποίησης δρομολογίων πλοίου ΑΡΤΕΜΙΣ ».
Αρχικά, δράττοντας την ευκαιρία, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την άμεση ανταπόκριση σας σε κάθε αίτημα μας. Η βοήθεια σας είναι πολύτιμη για τις δραστηριότητες του Δήμου και ειδικότερα, όσον αφορά τη μετακίνηση του ΑΠΣ ΚΥΘΝΟΥ, που συμμετάσχει στο πρωτάθλημα Α της ΕΠΣ Κυκλάδων. Συμβάλετε έμπρακτα στην καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος στο νησί και γι’ αυτό είμαστε ευγνώμονες.      
Στα πλαίσια της επικοινωνίας και της αγαστής συνεργασίας μας, παρακαλούμε όπως διατηρηθούν τα δρομολόγια του πλοίου ΑΡΤΕΜΙΣ, ως έχουν, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος στο τέλος του Μαρτίου. Επειδή πληροφορηθήκαμε την τροποποίηση των δρομολογίων από την εταιρεία σας, ζητάμε την κατανόηση σας, διαφορετικά η μετακίνηση της ομάδας και η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα καθίσταται αδύνατη.
Παράλληλα, θα παρακαλούσαμε να συμπεριληφθεί το λιμάνι της Κύθνου στο δρομολόγιο της Κυριακής για όλο το μήνα Μάρτιο και αντί για ΣΥΡΟ – ΠΑΡΟ – ΣΕΡΙΦΟ – ΣΙΦΝΟ – ΜΗΛΟ να τροποποιηθεί σε ΣΥΡΟ – ΠΑΡΟ – ΚΥΘΝΟ – ΣΕΡΙΦΟ – ΣΙΦΝΟ – ΜΗΛΟ, έτσι θα μετακινείται η ομάδα στη Σέριφο ή στη Σίφνο για τη διεξαγωγή των αγώνων του πρωταθλήματος.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και παρακαλούμε για την ανταπόκριση σας.
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΘΝΟΥ
ΗΛΙΟΥ Χ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
-ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Φαξ 22810-87762
Advertisements