ΜΟΝΟ ΕNA ΠΛΟΙΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2018

ΜΟΝΟ ΕNA ΠΛΟΙΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ

Από το πρωί όπως γράψαμε εχει δωθεί απαγορευτικό απόπλου απο τα λιμανια του Πειραιά και της Ραφήνας.Οσα πλοια ταξίδευαν την ώρα του απαγορευτικου εχουν φτάσει από ωρα στα λιμάνια με τελευταίο ισως το blue star naxos στον Πειραιά ερχόμενο απο Παροναξια.
Όλα εκτός από ένα.Ο 'συνηθης υποπτος', ΤΟ ΑΡΤΕΜΙΣ.Το πλοίο που ταξίδευε χριστουγεννα και πρωτοχρονιά και εκανε ποδαρικό στα νησια μας. Το πλοίο που δίνει ανάσα στα ξεχασμένα νησάκια μας.
Το πλοίο ξεκίνησε στις 07.00 το πρωί απο Μήλο για Κίμωλο,Φολέγανδρο,Σίκινο,Ιο,Νάξο,Πάρο και Σύρο.Το απαγορευτικό το  έπιασε εν πλω και αφού κανένα απο τα λιμάνια δεν ηταν ασφαλή συνέχισε για να καταλήξει στην Σύρο.

Με το καπετάν Στέλιο Περιστεράκη και τον καπετάν Γιάννη Σιγάλα στο τιμόνι του,αλλά και το μαθημένο και έμπειρο πλήρωμα του συνέχισε ακάθεκτο την πορεία του.Αυτή την στιγμή 18.00 βρίσκεται εν πλω απο Πάρο για Σύρο όπου θα είναι και το λιμάνι που θα δέσει μέχρι να λήξει το απαγορευτικό.Μάλλον Παρασκευή.


Αν σκεφτεί κανείς οτι τα θηρία Κρητικά πλοια ειναι δεμενα οπως και ολα τα σύγχρονα και μεγάλα blue star κλπ,[και καλα κανουν]καταλαβαίνει οτι τα πολλά λόγια ειναι φτώχεια και περριτά.Ας πάρουμε και μια μικρή γεύση απο βίντεο1 σχόλιο: