ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ 8ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΩΝ 8ΧΡΟΝΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ

Βυθισμένη στο πένθος είναι η Νέα Σμύρνη από το περασμένο Σάββατο, όταν αποκαλύφθηκε η οικογενειακή τραγωδία και τα άψυχα σώματα τριών ανθρώπων σε διαμέρισμα της Αιγαίου.

Τραγικό θάνατο είχαν βρει ο πατέρας, αλλά και τα δίδυμα αγοράκια του, αφού ο 43χρονος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί τη σύζυγο και τον πεθερό του.
Τα δύο αδελφάκια, ηλικίας 8 ετών, ο Βασίλης και ο Σταύρος, κηδεύτηκαν σήμερα στο Κοιμητήριο Νέας Σμύρνης. Μαζί. Ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που γεννήθηκαν.
Αμίλητη, υποβασταζόμενη η μητέρα τους ακολούθησε τα φέρετρα των παιδιών της. Συγκλονιστική η εικόνα των συμμαθητών του Βασίλη και του Σταύρου που με ένα λουλούδι στο χέρι ήταν εκί για το τελευταίο αντίο.
Σπάραξαν όλοι όταν άκουσαν τη θεία τους να αποχαιρετά τα ποιο όμορφα διδυμάκια του κόσμου.
Ένα κεράκι καίει στη μνήμη του Σταύρου και του Βασίλη. Βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου βρήκαν μαρτυρικό θάνατο.


Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τα κορμάκια τους τα 8χρονα παιδιά έφυγαν από ασφυξία. Εισέπνευσαν πυκνούς καπνούς. Είχαν μαυρισμένα χέρια και αυτό δείχνει την προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα του δωματίου τους για να γλιτώσουν. Μάταια, ο 40χρονος πατέρας του είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και να τα πάρει μαζί του.
ΠΗΓΗ http://aftodioikisi.gr/koinonia/thrinos-stin-kidia-ton-8chronon-agorion-ypovastazomeni-mitera-tous-foto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου