Αδιαχώρητο επικράτησε σήμερα στον λιμάνι της Σίφνου. Η μεγαλύτερη “σκουπα”της χρονιάς όπως θα δείτε παρακατω. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ. Και ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ που ήρθαν ο ένας πισω από τον άλλο μετα το ΑΡΤΕΜΙΣ φόρτωσαν για τα καλά. Το φεστιβάλ Τσελεμεντε σε συνδιασμο με τους πολλούς γάμους έκαναν την Σίφνο να μοιάζει Αυγουστιατικη.Ειχαν έρθει πολλά πούλμαν μικρά και μεγάλα για μεταφορά καλεσμένων καθώς και πολλά φορτηγα για στήσιμο,κετερινγκ κλπ.Τα φορτηγά της Σίφνου είχαν φύγει από χθες και όσα θα δείτε παρακάτω ήταν όλα για γάμους. Εδώ φάνηκε Πόσο βοήθησαν η αντικατάσταση του Κάλβου από τον Σολωμό και η δρομολόγηση του hellenic high speed.Αυτα τα φορτηγά, λεωφορεία και τόσος κόσμος πέρυσι δεν μπορούσαν να έρθουν .Πρωτος Σεπτέμβρης στα χρονικά με τόσο κίνηση.Το παρακάτω βίντεο μιλάει από μόνο του. Και είναι μόνο απο 2 πλοία. Θα ακολουθήσουν και τα ταχύπλοα.

Advertisements

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά βλέπουν οι Ευραπαίοι & υπερΑτλαντικοί (συν)εταίροι μας, (χλιδάτοι γάμοι, caterings με φορτηγά & πούλμαν για συνεστιάσεις & πανηγύρια) και άντε μετά να τους πείσεις πως σε τούτο τον τόπο…. δυστυχούμε!!!!

  2. αρκετοι απο αυτους παντως ειναι ξενοι . και αυτο το Σ/Κ εγιναν 2 γαμοι που το ζευγαρι και ο κοσμος ηταν απο το Ισραηλ και ενας απο Αυστρια .

Comments are closed.