Όπως έχουμε ξαναπεί και περιμέναμε η Σίφνος φέτος έχει μια αρκετά μεγάλη άνοδο επισκεπτών. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα. Μερικά από αυτά είναι:
1.Τα πλοία. Ένα πλοίο παραπάνω από πέρυσι και αντικατάσταση του Κάλβος με τον Σολωμό. 
2.Η σωστή διαφήμιση από τα τοπικά blog, site,σελίδες, και ομάδες στο facebook. Όλοι προσπάθησαν έστω και με μια φωτογραφία που ανέβασαν έπαιξε κι αυτή τον ρόλο της.
3.Η καθαριότητα. Εχουμε  ξαναπεί πως η Σίφνος είναι το καθαρότερο νησί. Σε αυτό συνέβαλε ο Δήμος, οι άνθρωποι της καθαριότητας, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία των ντοπιων αλλά και επισκεπτών που πρόσεχαν Όσο μπορούσαν.
4.Οι επιχειρηματίες.Η Σίφνος προσφέρει πολύ καλές υπηρεσίες από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία μέχρι εστιατόρια καφετέριες κλπ.
5.Οι καλές σχέσεις και η συνεργασια σε γενικές γραμμές των ντόπιων πολιτικών, έπαρχος Δήμαρχος Δημοτικό Συμβούλιο. 
6.Φυσικα μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι φυσικές ομορφιές του νησιού αλλα και πάρα πολλά πράγματα ακόμα. 
Ακόμη έχουμε τον μισό Αύγουστο μπροστά μας και τον Σεπτέμβριο αλλά και Οκτώβριο που θα έχουν κι αυτοί άνοδο. 
Όλοι μαζί λοιπόν ενωμένοι χωρίς δυσφήμιση και κομματικά συμφέροντα και με ακόμη καλύτερες ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες,(σύνδεση με Πάρο,Αλλά και άλλα μέρη)  και του χρόνου ακόμα καλύτερα. Μπράβο σε όλους 
Δείτε τα επισημα στοιχεία παρακάτω

Advertisements

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστούμε για τα καλά νέα. Όμως αναφορικά με τις υποδομές θα πρέπει να αναφέρω πως τα σπασμένα πεζούλια και τα άβαφα πεζοδρόμια στον κεντρικό δρόμο λ.χ. στην Απολλωνία δεν δικαιολογούνται και παραμένουν ως έχουν τουλάχιστον τρία χρόνια που έρχομαι-και τώρα έχω σπίτι πια- στο νησί. Κάθε χρόνο θα πρέπει οι δημόσιοι χώροι να αναβαθμίζονται. Αυτά για τον δήμο. Καλή μας συνέχεια

Comments are closed.