Όπως έχουμε ξαναπεί αν έχεις πλοία θα έχεις κόσμο. Το νησί έχει τεράστιες δυνατότητες! 
Δειτε επίσημα στοιχεία: 

ΔΗΜΟΣ ΣΙΦΝΟΥ   –    ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

ΑΥΞΗΣΗ 13% ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΚΑΙ 18% ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2017 ΤΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ!!!

Αύξηση στην επιβατική κίνηση παρουσιασε η Σίφνος κατά 13% το φετινό Μαιο και κατά 18% τον Ιουνιο (να θυμίσουμε οτι και τον Ιούνιο του 2016 υπήρξε αύξηση κατά 9% σε σχέση με τον Ιούνιο του 2015)!!!

Πέραν των ευνοϊκών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί για τον τουρισμό στη χώρα μας, θεωρούμε οτι οι στοχευμενες ενεργειες τουριστικής προβολής και προώθησης της Σιφνου τα τελευταία χρόνια, οι οποίες πραγματοποιούνται απο το Δήμο, την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και με τη συνεργασία συλλόγων του νησιού, έχουν φέρει τα επιθυμητα αποτελέσματα για το νησί μας.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε:
– την έγκαιρη δημοσιοποίηση των δρομολογίων απο ολες τις ακτοπλοϊκές εταιρείες στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων Forth Crs,
– την αύξηση των ακτοπλοϊκών δρομολογιων προς το νησί μας. Αξιζει να αναφέρουμε οτι τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο προσεγγίζουν ημερησίως 5 ταχύπλοα και 1 συμβατικο πλοίο (με την προσθήκη του Ε/Γ-Ο/Γ Διονυσιος Σολωμος, εντος των επόμενων ημερών, θα έχουμε 2 συμβατικά πλοία την ημέρα)
– την ανάδειξη και προώθηση των εναλλακτικων μορφών τουρισμού που προσφέρει το νησί μας, με έμφαση στον περιπατητικό τουρισμό κα.
                                                                  Σίφνος, 9 Ιουλίου 2017

Ο Δήμαρχος Σίφνου &
Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής
Ανδρέας Ν. Μπαμπούνης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ