ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Κυριακή, 28 Μαΐου 2017

ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ


ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ
“ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ”


ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝΠρος
Τις Τοπικές Εφημερίδες

Κοινοποίηση
Συνεταιριστική Εταιρία Σίφνου
Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ευχαριστεί θερμά τη Συνεταιριστική Εταιρεία Σίφνου για την ιδέα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο για την υλοποίηση του Κοινωνικού Ταμείου, καθώς και όλους όσοι με τη συνδρομή τους και τις δωρεές τους το στήριξαν.

Η Συνεταιριστική Εταιρεία, φροντίζοντας για την “υγεία” του περιβάλλοντος με ενέργειες και πράξεις που στόχο είχαν την κατάργηση της πλαστικής σακούλας, δημιούργησε το Κοινωνικό Ταμείο και δίνοντας τη διαχείρισή του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου το αξιοποίησε πρωταρχικά για φέτος για την υγεία των κατοίκων της Σίφνου.

Στο ταμείο του Ιδρύματος “ήρθε” το ποσό των 1.350,00€, εκ των οποίων τα 650,00€ διατέθηκαν άμεσα για την επισκευή και την πλήρη συντήρηση του αιματολογικού μηχανήματος και το υπόλοιπο ποσό σταδιακά διατίθεται για διάφορα αναλώσιμα του ιδίου μηχανήματος και για την προμήθεια τροπονίνων, ανάλογα με τις ανάγκες που κάθε φορά ζητά το ιατρικό προσωπικό.

Για το Δ.Σ. του Ιδρύματος
Η Πρόεδρος
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΡΗ
ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΣΙΦΝΟΥ
“ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ”


ΕΚΦΡΑΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΩΝΠρος
Τις Τοπικές Εφημερίδες

Κοινοποίηση
κ. Γεώργιο Χριστόπουλο
Ιατρό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ευχαριστεί θερμά τον ειδικό παθολόγο κ. Γεώργιο Χριστόπουλο, ο οποίος παρευρέθηκε στο νησί μας για τις εορταστικές εκδηλώσεις της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ και είχε την ευχαρίστηση και την καλή διάθεση να εξετάσει δωρεάν κατ΄ οίκον όσους κατοίκους του νησιού μας επιθυμούσαν.
Ευχόμαστε η Παναγία Χρυσοπηγή να προστατεύει εκείνον και την οικογένειά του και να είναι καλά για πολλά χρόνια να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην υγεία.Για το Δ.Σ. του Ιδρύματος
Η Πρόεδρος
ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΡΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου