ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ... - ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΕΟΣ

Breaking

Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ...

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου έχει κάνει αρκετά καλά για το νησί. Το κυριότερο όμως από όλα είναι ότι έχει σωσει ανθρώπινες ζωές μέσω της αιμοδοσίας που διοργανώνει 2 φορές τον χρόνο. Ήρθε η ώρα για την πρώτη αιμοδοσία του 2017.
Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΠΣΣ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ
Αφιερωμένη στο ΦΡΑΓΚΙΣΚΟ, μέλος του Π.Σ.Σ. και εθελοντή αιμοδότη, που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς...

Φίλες και φίλοι,

Από το Σάββατο 27 έως και τη Δευτέρα 29 Μαΐου θα βρίσκεται και πάλι κοντά μας το Κλιμάκιο Αιμοληψιών του Νοσοκομείου της Νίκαιας.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΦΝΟΥ και το ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ, σε συνεργασία με το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΣΙΦΝΟΥ, σας προσκαλούν να δώσετε το "παρών" και σε αυτή την αιμοδοσία, αιμοδοτώντας στο Περιφερειακό Ιατρείο ΣΙΦΝΟΥ σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
-Σάββατο 27 Μαΐου 2017: 16.00 - 20.00
-Κυριακή 28 Μαΐου 2017: 10.00 - 13.00 & 17.00 - 20.00
-Δευτέρα 29 Μαΐου 2017: 16.00 - 20.00

Με τη συμμετοχή σας προσφέρετε όλοι το πολυτιμότερο δώρο ζωής προς το συνάνθρωπό μας!

Κινητοποιήστε τα μέλη της οικογένειάς σας, φίλους και γνωστούς, δώστε 5 μόνον λεπτά από το χρόνο σας & χαρίστε …ΖΩΗ!

Μακάρι να μη σας χρειαστεί ΠΟΤΕ το αίμα που θα δώσετε... Ωστόσο θα έχετε προσφέρει το ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ, που είναι απαραίτητο σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας.
Η Σίφνος ας δώσει δυναμικά το “παρών” και σε αυτό το κάλεσμα!

Με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση το Δ.Σ. αφιερώνει την ανοιξιάτικη αιμοδοσία στο ΦΡΑ, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να εκφράσει την αγάπη του και να τιμήσει τη μνήμη του μέσα από τη σπουδαιότερη πράξη αγάπης και ανθρωπισμού!

Σας περιμένουμε…

• Επειδή το Εθνικό Μητρώο Αιμοδοτών αναβαθμίζεται, απαραίτητη προϋπόθεση για να αιμοδοτήσουν οι φίλοι αιμοδότες και οι φίλες αιμοδότριες είναι να γνωρίζουν προφορικά τον ΑΜΚΑ τους.
Αχρείαστο πραγματικά.  Αλλά αν ποτέ το χρειαστείς ο πολιτιστικός σύλλογος θα σε βοηθήσει. Μην διστάσεις, δες τις ώρες αιμοληψιας και αποφάσισε απλά με πιο χέρι θα δώσεις, δεξί η αριστερό δεν έχει σημασία...Ειναι κυριολεκτικά στο χέρι σου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου